Обратен брояч изчислява часовете до началото на протеста за "Колежа"

Специално изработен часовник отброява от днес оставащите до мащабния протест за "Колежа" часове и минути. Той е вграден в страницата на Сдружение "ПФК Ботев", една от петте организации, които официално подкрепят исканията на ботевисти и пловдивчани.

Ето какво обявиха при пускането му организаторите:

За кого бият камбаните? Обратното броене за битката за Колежа започна. Часовникът отброява изтичащото все по-бързо търпение на феновете на Ботев и пловдивчани. Десет години те бяха безобразно лъгани, а надеждите им – потъпквани от избори до избори. Колежа не е и не трябва да е предизборен подарък. Стадион "Христо Ботев" е обект, който пловдивчани заслужават и е крайно време да го получат.

Феновете на Ботев (Пловдив) излизат на протест за стадион "Христо Ботев"

Затова настояваме за 100% завършване на Колежа и най-сетне за пълна прозрачност относно използването на средствата. Не е наша работа да молим, лобираме и просим пари за завършването на проекта. Нашият протест е непартиен и търси единствено справедливост. Затова и сме абсолютно против която и да е политическа група да яхва нашата борба и да очаква политически дивиденти, но и ще помним кой се опитвал да ни саботира в нашите усилия.Времето изтича – 1 февруари, сряда, 18 часа, пл. "Съединение".

Феновете на Ботев (Пд): Търпението ни свърши! Подготвяме протест

Припомняме и исканията, издигнати за протеста:

1. ПОПРАВКА на некачествено изпълнените СМР за сметка на изпълнителя. 2. Изпълнение на ЦЕЛИЯ ПОКРИВ върху четирите сектора с целево отпуснатите 12 млн. кредит. 3. Въвеждане в експлоатация на целия стадион с ЧЕТИРИТЕ СЕКТОРА на първи етап от строителството! Исканията ни не изискват нови публични средства. Ако парите не стигат, Общината да даде обяснение къде са похарчени!

Ето всички факти с документи за "Колежа", които показаха феновете на Ботев

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти