Почетино чака обаждане от “Олд Трафорд”

Маурисио Почетино е готов да напусне Пари Сен Жермен, за да настане начело на Манчестър Юнайтед, твърди “Дейли Мейл”. Бившият мениджър на Тотнъм иска да се върне в Премиър лийг и очаква оферта от “червените дяволи”. 

Според изданието 49-годишният аржентинец не се чувства щастлив в Париж. Една от причините е, че той живее в хотел и не е близо до семейството си, което е Лондон. 

Почетино: Разполагам с трима крале и трябва да разбера как да ги използвам

“Дейл Мейл” добавя, че на Почетино му е трудно да държи под контрол съблекалнята на ПСЖ, в която борба за надмощие водят Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе

Първоначално Почетино е имал намерение да довърши сезона начело на парижани, след което да потърси възможност да завръщане в Англия. Сега обаче аржентинецът нямал нищо против да поеме Юнайтед веднага, стига да получи покана. 

Тен Хаг отговори на въпрос за Манчестър Юнайтед

Почетино не е единственото име, което се спряга за овакантения от Оле Гунар Солскяер пост. Зинедин Зидан, Ерик тен Хаг и Брендън Роджърс също са варианти пред “червените дяволи”, но не е за подценяване фактът, че именно Почетино е фаворит на легендарния сър Алекс Фъргюсън. 

Както е известно, вчера Манчестър Юнайтед уволни Солскяер след серия от слаби резултати. Тимът има 17 точки от 12 мача в Премиър лийг и заема 7-о място във временното класиране.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти