Ботев (Нови пазар) започна подготовка за новия сезон

Футболистите на Ботев (Нови пазар) започнаха подготовка за новия сезон, съобщи президентът и капитан на футболния отбор Йордан Миленов. На 14 юли бе първата тренировка, водена от новия треньор на тима Диян Кирилов.

Общината дава 40 000 лева на Дунав

Опитният футболен специалист е познат сред футболните хора като бивш треньор на Черноломец (Попово) и Светкавица (Търговище). От него се очаква да направи добра селекция за да подобри резултатите на футболния клуб през новия сезон.

„Стартирахме подготовката за новия футболен сезон. Имаме нов треньор, който е добре познат в Североизточна България с работата си в Светкавица (Търговище) и Черноломец (Попово). Голяма част от футболистите остават и за новото първенство, други нови – тепърва ще дойдат и ще се утвърждават. Имаме футболисти и на проби. Целта ни е да сформираме група от 17–18 футболисти, да направим един добър колектив и да вдигнем нивото от миналото първенство.

Привлякохме за треньор Диян Кирилов. С оглед големия му опит в групата и резултатите, които е постигал с отборите, които е ръководил през годините. Предвиждаме няколко контроли. На 24 юли с отбора на Волов (Шумен), на 29 юли с Дунав (Русе) и на 8 август със Септември 98 (Тервел). В процес на договорки е още една контрола преди началото на новото първенство, което се предвижда да стартира на 14 август. Надявам се да се подготвим пълноценно и успешно и направим добра селекция“, каза Йордан Миленов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти