Ботев (Нови пазар) започна подготовка за новия сезон

Ботев (Нови пазар) започна подготовка за новия сезон

Футболистите на Ботев (Нови пазар) започнаха подготовка за новия сезон, съобщи президентът и капитан на футболния отбор Йордан Миленов. На 14 юли бе първата тренировка, водена от новия треньор на тима Диян Кирилов.

Общината дава 40 000 лева на Дунав
Общината дава 40 000 лева на Дунав

Опитният футболен специалист е познат сред футболните хора като бивш треньор на Черноломец (Попово) и Светкавица (Търговище). От него се очаква да направи добра селекция за да подобри резултатите на футболния клуб през новия сезон.

„Стартирахме подготовката за новия футболен сезон. Имаме нов треньор, който е добре познат в Североизточна България с работата си в Светкавица (Търговище) и Черноломец (Попово). Голяма част от футболистите остават и за новото първенство, други нови – тепърва ще дойдат и ще се утвърждават. Имаме футболисти и на проби. Целта ни е да сформираме група от 17–18 футболисти, да направим един добър колектив и да вдигнем нивото от миналото първенство.

Привлякохме за треньор Диян Кирилов. С оглед големия му опит в групата и резултатите, които е постигал с отборите, които е ръководил през годините. Предвиждаме няколко контроли. На 24 юли с отбора на Волов (Шумен), на 29 юли с Дунав (Русе) и на 8 август със Септември 98 (Тервел). В процес на договорки е още една контрола преди началото на новото първенство, което се предвижда да стартира на 14 август. Надявам се да се подготвим пълноценно и успешно и направим добра селекция“, каза Йордан Миленов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти