В следващите мачове ще изглеждаме по друг начин, обеща Върсалко

Хърватският национал Шиме Върсалко вярва, че тимът ще бъде по-силен в следващите срещи от Евро 2020. По-рано днес “ватрените” преклониха глава пред Англия - 0:1, с което записаха поражение на старта на битката.

"Загубихме първия си мач на европейско, което никога не ни се е случвало, но това не е катастрофа - заяви десният бек на Атлетико Мадрид. - Имахме добри моменти, но англичаните бяха по-добри. Ние дадохме всичко, но не губим шансове със загубата. Уверен съм, че ще изглеждаме по друг начин в следващите си два мача. Днес можеше да се върнем в двубоя, след като допуснахме гол, но така е във футбола. Те се възползваха от шансовете си, а ние не. Надявам се, че това ще се промени”.

Бяхме равностойни на страховит съперник, смята Златко Далич

Срещата на “Уембли” беше специална за 19-годишния Йошко Гвардиол, който тепърва навлиза в големия футбол и от новия сезон ще играе за РБ (Лайпциг). "Това бе първият ми мач на голямо първенство за Хърватия и загубихме. Не е приятно, но знаехме, че Англия е сред фаворитите в турнира. Не мисля, че днес показахме максималните си възможности, тъй като можем повече. Надявам се, че съдбата ни в следващите мачове ще бъде различна", коментира левият бек. 

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти