“От кухнята” на Христо Стоичков
Христо Стоичков избра за начало на своя празник ресторант “Капитан Кук”, където събра на обяд бившите си съотборници и множество приятели.
При затворени врати и строга охрана, 150-те гости се подготвиха за “ големия старт” тази вечер, подкрепени от специалното меню на Капитана, което включва освен любимите на Христо Стоичков салата с гъши дроб и блек ангъс стек на барбекю, уникални предложения на Капитан Кук като свинско пата негра, паста със слипър лобстер и филе от див лаврак на бели въглища.
Гостите бяха във видимо добро настроение, под съпровода на лек обеден джаз на живо. Темите на разговор прескачаха от спорт към жени, добра храна, вино и пури. Никой от присъстващите не беше видимо притеснен от дъжда, защото според самия Стоичков “Няма нищо по-хубаво от лошото време”. След юбиляра, Димитър Бербатов беше най-ухажваната футболна звезда, с която всички присътващи се снимаха за спомен.