Чакат "Да" от шейх за Марадона

Чакат "Да" от шейх за Марадона

Организаторите на бенефиса на Христо Стоичков "50 години номер 8" водят до последно интензивни преговори, за да може Диего Марадона да пристигне за звездното събитие на "Васил Левски" утре. Мениджърът на аржетинеца Стефано Чечи е обяснил, че единственият вариант Дон Диего да дойде е да се получи решение от шейха на Дубай Мохамед бин Рашид ал Мактум.

В момента Марадона участва в турнир за ветерани в арабската страна. Той беше и голямата звезда на тима си, който спечели с 6:1. Световният шампион живее в Дубай и има огромна рекламна роля за развитието на футбола. За всяка инициатива той получава торба злато и само шейхът може да реши дали може да пропусне някой ангажимент. Ако се получи зелена светлина в последния момент, организаторите на шоуто ще трябва да организират чартър, който да докара и откара обратно в Дубай Марадона в рамките на няколко часа. 

Това ще бъде най-големия разход. Никой друг не е поискал и стотинка за участието си. Така Стоичков поема само транспорта и настаняването на гостите си в София.

"Меридиан Мач"

Още от Футбол свят

Виж всички