Гледай на живо

Тежко поражение за Славия в Турция, Локомотив (Пд) с обрат срещу Марица на "Лаута"

Нова партида от книгата на Стоичков, но този път с автограф

Нова партида от книгата на Стоичков, но този път с автограф

Родната футболна легенда Христо Стоичков не се спира от завръщането си в България преди два дни. Модерният ляв има хиляди задачи покрай своя юбилеен мач този петък, за който започнаха да пристигнат от снощи звезди от цял свят.

По-рано днес Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова обяви Христо Стоичков за "Шампион на спорта на ЮНЕСКО" на специална церемония в Гранд хотел София. Малко след това Камата започна да подписва своята книга "Стоичков: Това съм аз!" Изданието ще се продава на шест места пред стадион "Васил Левски" този петък преди грандиозния двубой, организиран от Стоичков.

Кавалерът на "Златната топка" от 1994 година подписа над 250 книги, които ще вървят на промоционална цена от 19,88 лева. Освен намалението в цената, феновете ще бъдат зарадвани и от автограф от легендарната осмица в албума, който разказва спортната кариера на Камата.

Най-голямата звезда на Барселона в момента Лионел Меси получи албума като подарък преди няколко седмици. Аржентинецът веднага се поинтересува как е направен и какво трябва да подготви, за да има свой. А заради бенефисния мач на Стоичков фотоалбумът се преиздава, защото търсенето бе голямо, а само щастливците в Сектор "А" имаха възможност да купят с билети последни бройки от тежащата около 2 килограма книга

Още от Футбол свят

Виж всички