Вида: Сълзите ни са и от огорчение, и от радост

Хърватският защитник Домагой Вида направи много силно световно първенство и не е случаен фактът, че от него се интересува Ливърпул. След загубата от Франция той се разплака, но призна, че сълзите му са и от радост, защото отборът е накарал хърватите да се гордеят със страната си.

"Изпитвам смесени чувства. Много сме горди, разбира се, но има и голямо разочарование, че не направихме последната крачка. Това са сълзи и от огорчение, и от радост. Когато застанахме пред нашите привърженици, беше трудно да сдържим емоциите си. Доволен съм, че накарахме всички хървати да се гордеят с нашата страна. Това е главният извод", сподели Вида.

"Говорихме си в съблекалнята и бяхме единодушни, че нямахме късмет във финала. Според мен нямаше нарушение преди първия гол. При дузпата ръката беше прибрана, а не във въздуха. Старахме се много през второто полувреме, но едни пет минути, в които ни вкараха два гола, решиха всичко", продължи бранителят.

"Трябва да сме горди със себе си и с нашите фенове, които не се замесиха в нито един инцидент. Благодаря им от все сърце, заедно показахме какво представлява Хърватия. Когато се приберем у дома, вероятно отново ще има сълзи", каза още Домагой Вида.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ФИНАЛА ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ХЪРВАТИЯ ЗА ФИНАЛА

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ФРАНЦИЯ ЗА ФИНАЛА

Още от Футбол свят

Виж всички