Напрежението ескалира - Йозил се сби с бесни фенове

Футболна Германия е в шок след сензационното отпадане на Бундестима от Мондиал 2018. Вече бившите световни шампиони останаха последни в групата си след загуба от Южна Корея (0:2), а феновете са бесни на футболистите на Йоахим Льов.

В минутите след двубоя в Казан се стигна до грозни сцени с участието на Месут Йозил и група германски привърженици, заели места близо до тунела. При излизането си играчите бяха засипани с обиди, а Йозил не издържа и отвърна на провокациите. Кратката ръкопашна схватка завърши без сериозни последици, за което помогна и човек от щаба на отбора, който се развика към феновете , а след това се намесиха и стюардите.

29-годишният Йозил се завърна в титулярния състав, след като не игра при победата над Швеция (2:1). Статистиката сочи, че той е създал 7 опасни положения в мача днес - повече от всеки друг футболист от началото на първенството. Въпреки това, Германия регистрира най-слабото си представяне в историята на световните финали.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА МЕКСИКО ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ШВЕЦИЯ ТУК!

Още от Футбол свят

Виж всички