Красавица прави Матео Ковачич баща за втори път след Европейското

Красавица прави Матео Ковачич баща за втори път след Европейското

Хърватският национал и полузащитник на Манчестър Сити Матео Ковачич ще стане баща за втори път след Евро 2024. Новината съобщи съпругата му Изабел, която пусна снимка с бременно коремче в Инстаграм.

Веднага след публикацията й заваляха поздравления, на които красивата блондинка отговори така: “Благодаря на всички за хубавите пожелания. Получихме толкова много любов! Хора, бъдете благословени! Всяка жена цени подкрепата, уважението и уединението през най-уязвимия, но и благословен период от живота си“.

На открита тренировка на “шахматистите” в Германия 30-годишният Ковачич се появи с бутонки с изписани върху тях имената на Изабел и 4-годишният им син Иван, чийто кръстник е голямата звезда на отбора Лука Модрич.

Матео и красавицата се ожениха през 2017 година в храма, където се започнаха седем години по-рано, докато Изабел пеела в църковния хор.

Г-жа Ковачич е основател и собственик на успешния органичен и екологичен бебешки бранд Lunilou. Тя управлява компанията заедно със сестра си Ивана Лучич от 2015 г. Двете продават бебешки буйки, дрешки възглавнички и други аксесоари. Хърватката също развива и успешен моден бранд за дамско облекло. Тя е учила икономика в университета в Загреб.

Следвай ни:

Още от Булевард

Виж всички