Гледай на живо

Очаквайте в 17:45: ЦСКА-София представя отбора срещу Гиляни (Косово)

Арсов: Женският национален отбор на България има на какво да се надява

Новият старши треньор на женския отбор на Левски София Радослав Арсов даде специално интервю за Sportal.bg, в което говори и за женския национален отбор на България.

И Тайланд се оказа прекалено силен за България във VNL
И Тайланд се оказа прекалено силен за България във VNL

Радо Арсов подписа договор за 3 сезона с Левски София и ето какво сподели пред Sportal.bg:

8 Радослав Арсов е новият старши треньор на Левски София

“Да, следя и женският национален отбор, и мъжкият национален отбор. Смятам, че това е един много дълъг процес, който е започнат, и трябва да се изтърпи. Има млади състезателки, които са перспективни, но пак казвам - те трябва да работят в клубовете си при добри специалисти и да се води една правилна работа, за да може тези състезателки постепенно да се развиват. Българското първенство не е мерило и не е ниво за един състезател да се развива в самото първенство. Трябва треньорите и специалистите, които работят, да ги надграждат”, заяви Радо Арсов в специално интервю за Sportal.bg.

Арсов: Прекрасно е повече отбори в България да работят професионално
Арсов: Прекрасно е повече отбори в България да работят професионално

“Смятам, че има доста интересни имена и млади волейболистки. Така че, бих казал, че България има на какво да се надява, не бих казал "разчита", защото те все още са много млади и правят първи стъпки и крачки в националния отбор. Но България има на какво да се надява в бъдеще да има някаква по-добра успеваемост от това, което се случва последните една-две години. Това е труден и бавен процес, който трябва да се изтърпи. Понякога се правят крачки, понякога се правят само стъпки, защото това е начинът”, добави Арсов.

Радо Арсов: Шампионската титла не е цел №1 пред Левски, имаме по-важна работа
Радо Арсов: Шампионската титла не е цел №1 пред Левски, имаме по-важна работа
Последвайте каналите ни в:

Снимки: Борислав Цветанов

Още от Волейбол

Виж всички