Гледай на живо

Българските златни волейболистки след европейската титла

Джак Грийлиш дави мъката си в алкохол

Джак Грийлиш дави мъката си в алкохол

На Джак Грийлиш явно му е трудно да преглътне разочарованието, че не бе включен в състава на Англия за Евро 2024 в Германия. Решението на селекционера Гарет Саутгейт да се лиши от услугите на футболиста на Манчестър Сити шокира голяма част от основните играчи на “трите лъва”, но най-вече самия Грийлиш, който потърси утеха в чашката.

Според “Сън” нападателят се е отдал на луди партита в Дубай, опитвайки се да забрави унижението. Грийлиш бе сниман, докато минава през фоайето на 5-звездния “Джумейра Бийч Хотел” на път към бара на плажа. От кадрите се вижда, че той едва се държи на краката си, а човек от антуража му го придържа за ръката.

“Беше шокиращо да видя Джак в това състояние в 18:30 часа. Той и хората му минаха през фоайето. Изглежда, че групата вече се беше почерпила някъде другаде. Поне имаше приятели около себе си, но беше много трудно да не го съжалявам”, коментира пред “Сън” свидетел на случката.

След като излезли от сградата на хотела Джак и приятелите му се качили на голф количка , която ги откарало до плажния бар на курорта.

В групата ималоняколко жени, облечени в секси дрешки, но нямало и следа от приятелката на мултимилионера Саша Атууд.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички