MVP Николай Николов: Надявам се да успеем в плейофите

MVP Николай Николов: Надявам се да успеем в плейофите

Шампионите от Хебър се справиха като гост с Берое 2016 при гостуването си в Стара  Загора, след като се наложиха над домакините с 3:1 (25:19,  26:24, 21:25, 26:24) в двубой, от 21-ия предпоследен кръг на efbet Супер Волей, игран пред пълни трибуни от 700 зрители в зала “Иван Вазов”.

Така възпитаниците на Камило Плачи записаха 15-а победа, като с 47 точки остават на 3-о място във временното класиране. Беройци записаха 8-а загуба, като с 13 успеха и 39 точки запазват 6-о място.

Шампионът Хебър се затрудни, но преодоля Берое пред 700 зрители в Стара Загора
Шампионът Хебър се затрудни, но преодоля Берое пред 700 зрители в Стара Загора

“Усмихвам се, но не ми е смешно в момента. За съжаление, изгубихме пореден състезател. Надявам се Мартин да е добре, посвещавам тази победа на него, без него сме обезкървени. Имаме 4-5 контузени играчи, поради тази причина имаме и странен тренировъчен процес. Надявам се да съберем сили в такава ситуация и такава формация, да си свършим работата в залата, да се опазим от контузии - в последния един месец имаме постоянно “паднали в боя”. Няма да се получи нищо добро, ако продължаваме все така, но това са моменти, през които трябва да минем. Днес се случва на нас, утре на други. Нямаме право да се оплакваме, даваме най-доброто от себе си и с хората, с които разполагаме, се опитваме да сме  боеспособен отбор. Надявам се да успеем в плейофите. Днес се видя, че заради създалата се ситуация с контузиите, играхме един много шаблонен волейбол, който опонентът успяваше да разгадае. Може би опитът наистина изигра роля тук, ако беше по-зелен отбор, може би нямаше да се справим. 
Благодаря на всички състезатели”, заяви Николай Николов от Хебър, който бе избран за MVP.

Още от Волейбол

Виж всички