Гледай на живо

Мелета на терена прекратиха контролата на Левски с шампиона на Малайзия - на живо от Дубай с подробностите

Капитанът, MVP и реализаторът на Звездец: Оставаме в тима до приключването на сезона

Волейболистите на Звездец (Горна малина) спечелиха първи историчеки Трофей в клубната си витрина след като триумфираха на Купа България Висша лига 2023. На финала те надиграха Етрополе с 3:1 гейма в зала „Васил Левски“ в Пазарджик.

След посещение в Община Горна Малина, днес бе представен спечеления Трофей и пред медиите в Пресклуб "България.

Разбра се, че има голям интерес към състезателите на Звездец от други клубове преди старта на втория сезон, както от Висша лига, така и от елита. Капитанът Стефан Славков, MVP на Купата Пламен Георгиев и най-резултатният играч на състава Андреа Иванов декларираха, че ще останат в Звездец до края на сезона.

Горна Малина в еуфория, след като Звездец спечели Купата на България
Горна Малина в еуфория, след като Звездец спечели Купата на България

“Може би вече 20 години съм в този отбор. Родом от Горна Малина съм, свързан съм с клуба от много малък. Само един сезон съм бил извън Горна Малина. Треньор съм и в школата на Звездец. Стремим се да привлечем много деца. Имаме страхотна зала - с перфектни условия за тренировка и вече започваме да постигаме успехи в женското направление. Докато мога да играя и да помагам - като треньор, като състезател, ще остана в клуба” , коментира капитанът на Звездец Стефан Славков.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

“Твърдо оставам в отбора до края на първенството. От шест години съм в Звездец - харесвам атмосферата, тренировъчния процес, сплотени сме. Оптимист съм, че може да се борим за титлата в първенството”, заяви MVP на Купа България Висша лига 2023 Пламен Георгиев.

“Самият път, който извървяхме до Финала и колектива, който сформирахме - не бих го заменил за нищо. Изключително съм горд от колектива, с риск да се повторя. Това е отборна игра - доста често това се забравя - дори и в медиите. Волейболът е колективен спорт и сме виждали програми и проекти, когато нещата не се получават - въпреки че има таланти и големи имена, защото един колектив трябва да сработи заедно. Благодарен съм за хората около мен - и за това, че можем да разчитаме един на друг, и заедно да извървим останалата част от сезона. Голямата ни цел е да играем хубав волейбол - не се страхуваме да се изправим срещу никого. Оставам в отбора на Звездец”, каза Андреа Иванов, който бе най- резултатният състезател на Звездец.

Снимка: nvl.bg

Още от Волейбол

Виж всички