В Ница вдигнаха мерника на Каспер Шмайхел

В Ница вдигнаха мерника на Каспер Шмайхел

Спортно-техническия щаб на Ница е все по-недоволен от вратаря Каспер Шмайхел. 35-годишният датчанин бе привлечен в клуба с големи очаквания, но до момента не само че не ги оправдава, но и създава допълнителни главоболия с несериозното си отношение, съобщава RMC Sport.

Шмайхел пропусна първия мач за сезона, след това бе титуляр в следващите шест, но в последния кръг отново седна на пейката в двубоя с Анже (0:1), като има немалка вероятност да се задържи по-дълго там.

Твърди се, че Шмайхел още с пристигането си в клуба е оставил неприятно впечатление с наднорменото си тегло. Впоследствие той е продължил да трупа черни точки, като на няколко пъти е нарушил вътрешните клубни правила, закъснявал е за срещи и не е спазвал задължителните дни за почивка.

Така на треньорът Люсиен Фавър започва да му писва от своеволията на датчанина и той смята за назидание да го закотви на резервната скамейка поне за няколко мача. На негово място под рамката шанс за изява ще получи полякът Марчин Булка, който, ако се представи добре, може да измести ветерана и за постоянно.

Още от Футбол свят

Виж всички