Великов: Разбира се, че съм ядосан, задължително трябва да спечелим баража

Великов: Разбира се, че съм ядосан, задължително трябва да спечелим баража

Етър дълго време беше един от безспорните претенденти за влизане в efbet Лига, но лошата серия на “болярите” през пролетния дял ги изхвърли от топ 3 и сега те ще трябва да играят бараж за влизане в елита. На 28 май великотърновци ще се изправят срещу Ботев (Враца), а старши треньорът Веселин Великов определи този мач като задължителен на всяка цена. Ето какво заяви наставникът след победата над Добруджа в последния кръг:

Етър удари Добруджа и се стяга за бараж
Етър удари Добруджа и се стяга за бараж

"Поведохме рано в мача, вкарахме втори гол, а в началото на второто полувреме и трети, но явно се отпуснахме накрая. Позволихме на Добруджа без някакви положения на намали на 3:2. Реалният резултат беше 5:1.

Разбира се, че съм ядосан за цялостното представяне, след като десет месеца и половина бяхме на едно прилично ниво, а в последния месец не знам какво се случи. Има много причини за това, което стана, но най-голямата вина е в нас – треньорите и футболистите.

Няма значение срещу кого ще играем на баража, трябва да го спечелим! Днес четирима играчи, които висяха с картони и ги запазихме за баража. Ако беше се наложило, щяха да влязат през второто полувреме. Момчетата трябва да разберат, че това е един мач, в който всичко се случва, и трябва да направим всичко възможно да победим. Трудно ще бъде. Вече казах, че изпуснахме питомното и ще трябва да гоним дивото, но явно такава ни е съдбата”, заяви Великов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти