Фиорентина прие оферта за Влахович, играчът се дърпа

Фиорентина прие оферта за Влахович, играчът се дърпа

Сагата около нападателя на Фиорентина Душан Влахович продължава с пълна сила. Както е известно, договорът на голаджията изтича през 2023 година и от клуба са готови да го продадат сега, за да вземат максимално голяма сума за него. На "Артемио Франки" дори е пристигнала достатъчно висока оферта, която е била одобрена от шефовете, но все още не е ясно дали сделка ще има.

Според информация на "Тутомеркатоуеб" в офисите на Фиорентина е пристигнала поредан оферта от страна на Арсенал. "Артилеристите" са най-настоятелни в опитите си да вземат сърбина и са отправили предложение на стойност 70 милиона евро. Тази оферта задоволява шефовете на "виолетовите", които са дали зелена светлина за осъществяване на сделката.

Оказва се обаче, че трансферът въпреки това може и да не се осъществи. Самият Влахович няма особено желание да премине точно в Арсенал. Той вече отхвърли няколко други предложения на лондончани. Сега от "Емиратс" са повишили офертата си, като предлагат заплата от 10 милиона евро на година на 21-годишния футболист, но дори и това не се оказва достатъчно, за да промени мнението му.

Влахович предпочита да изчака до края на сезона, преди да смени клубната си принадлежност. Освен това интерес към него има и от доста други клубове и той е убеден, че ще има и други оферти. Сърбинът е в убийствена форма от началото на кампанията, като има 20 гола в 23 мача във всички турнири.

Още от Футбол свят

Виж всички