Директор на Фиорентина: Влахович да преподпише или да обяви, че си тръгва

Директор на Фиорентина: Влахович да преподпише или да обяви, че си тръгва

Директорът на Фиорентина Джо Бароне призова звездата на тима Душан Влахович да разкрие къде желае да играе в бъдеще – на "Артемио Франки" или в друг клуб. Както е известно, нападателят все още отказва да подпише нов договор с „виолетовите“, което поражда редовни трансферни спекулации около него.

„Всеки ден се говори за Влахович. Ние просто искаме да говорим за състава ни. Вече толкова много сме изговорили за него. Очакваме отговор от него и от антуража му за неговото бъдеще. Ние обаче имаме свои планове и действаме по тях. Мога само да говоря за това какво сме обсъждали с обкръжението на играча. Последния път, когато Роко Комисо беше замесен, исканията им се увеличиха двойно.

Онзи ден имах дълъг разговор с Душан и му казах, че трябва да разберем какво е неговото намерение. Ако желае да остане във Фиорентина, да преподпише. Ако иска да си тръгне, нека го заяви публично. Не може да държи клуба, града или феновете в неведение. Доколкото знам, той не е готов да говори открито, така че от клуба трябва да вземем решение. Дали бихме го продали още сега срещу 80-90 млн. евро? Разбира се, готови сме да обмислим всяка оферта, която пристигне. Досега обаче не сме получавали такава“, заяви Бароне пред Sport Mediaset.

Още от Футбол свят

Виж всички