Трипиър: Не е имало напрежение, защото вярваме в силите си

Десният краен бранител на Англия Киърън Трипиър, който днес изненадващо започна отляво на отбраната на "трите лъва" в двубоя срещу Хърватия, твърди, че в отбора не е имало никакво напрежение преди отриващия мач на Евро 2020, защото тимът вярва в своите способности. 

"Нямаше напрежение. Ние сме уверен отбор и вярваме в собствените си способности и като екип. Трябваше да поддържаме темпото и да държим ниво. Опитахме се да атакуваме бързо, а след гола и да търсим контраатаки. Постарахме се и да ограничим шансовете на противника. Но най-важното е трите точки и чистата мрежа. И сега с нетърпение чакаме следващата среща. 

Може и да не сме създали толкова много шансове, колкото обичайно прави един клубен английски отбор, но спечелихме. Щастлив съм за Рахийм Стърлинг. Трябва да отбележим и начина, по който се справихме с горещото време. По време на Covid-19 нямахме подкрепата на публиката, но сега феновете ни са тук и се радваме, че са така горещи. Първият мач е много важен. Това са три точки с огромна стойност. А сега идва още по-важен мач. И ние трябва да работим усилено", заяви Киърън Трипиър. 

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти