Гледай на живо

Югозападна Трета лига (Група "А"): Марек - Чавдар (Етрополе) 0:0

Тити Папазов: Чака ни съвсем различен мач срещу съперник, който играе фантастично

Тити Папазов: Чака ни съвсем различен мач срещу съперник, който играе фантастично

Левски Лукойл ще защитава титлата си, след като надви със 100:84 Ямбол в полуфиналния сблъсък в турнира за Купата на България. Ето как коментира победата треньорът на „сините“ Тити Папазов:

„Трябва да отбележим първо добрата игра на отбора на Ямбол, който дълго време ни държа под напрежение в мача. В последните три минути настъпи пълен хаос, за което съжалявам. Толкова добре изигран мач и разлика от 28 точки, развалихме процента за три точки. Ние вървяхме около 50%. Успяхме да се възползваме от това, че имаме по-дълъг състав, че като стратегия беше заложено да играем агресивно. Общо взето, нещата излязоха. Доволен съм. В същото време знам, че ни очаква съвсем различен мач срещу съперник, който играе фантастично на моменти. Няма човек, който да следи българския баскетбол и да не оценява добрата игра на Рилски спортист.

Сега предстои един мач, в който трябва да проявим максимален характер, за да компенсираме многото предимства, които показва играта на Рилски спортист.“, заяви Тити Папазов.

Снимка: facebook.com/basketballfederation

Още от Баскетбол

Виж всички