Треньорът на Джошуа: За нас Кубрат е в топ 3

Треньорът на Джошуа: За нас Кубрат е в топ 3

Пристигналият от САЩ треньор на Кубрат Пулев Ибн Кейсън и настивникът на Антъни Джошуа Роб Макракън споделиха очакванията за дългоочаквания мач между двамата боксьори на 12 декември в Лондон.

Ибн Кейсън: Предимството ни е в психиката
Кубрат цял живот тренира за това, голяма възможност е. В тези трудни времена той може да разсее хората от неприятните им мисли, да забавлява публиката. Хората могат да видят по какъв път е преминал, за да стигне дотук. Готови сме. Категорично е готов, най-вече психически. Той е ментално много силен и именно това ще е голямото му предимство. Имаме нужда от човек като Джошуа, защото победата срещу него е още по-сладка. Антъни е на своя територия и има какво да докаже с този мач, което е още по-важно и за нас самите.


Роб Макракън: Това е добър мач за нас
Направихме страхотни спаринги, физически Антъни е в невероятна форма. Той се движи много добре, силен е, дисциплиниран е. Не подценява никой, приема всеки много сериозно. Но Антъни е най-добрият и този мач е добър за него, нямаме търпение. Кубрат е добър. Антъни се бие с най-добрите. Той не пропуска никой и Пулев е в списъка. За нас Кубрат е в топ 3, но Антъни е по-добър и ще го докаже в събота. Джошуа се учи, не бе на 100% в първия мач с Руис, но приехме реванша и го спечелихме много лесно и убедително. Антъни е олимпийски шампион, притежава 4 титли в момента и няма търпение да се върне на ринга. Дисциплината му е невероятна.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти