Сакалиев: Назначението на Бруно е правилно, Локо (Пд) не е от най-водещите отбори

Сакалиев: Назначението на Бруно е правилно, Локо (Пд) не е от най-водещите отбори
Крушарски отправи закана към ЦСКА-София
Крушарски отправи закана към ЦСКА-София
Един от любимците на сектор "Г" Стойко Сакалиев коментира назначението на Бруно Акрапович за старши треньор на ЦСКА-София. Според Саката това е правилен ход на "червените".
Акрапович: Мисля, че съм правилният човек, който ще остане дълго в ЦСКА
"С оглед на това, че този треньор се е доказал до този момент в България с един отбор като Локомотив (Пловдив), който по мое мнение не е от тимовете, които са най-водещи в първенството от дълги години насам, се оказва, че Акрапович има едно правилно виждане за развитието на даден отбор. Мисля, че след постъпването му в ЦСКА, това бих казал е правилно за клуба. Защото този човек е постигнал нещо в България за кратко време.

Надявам се в ЦСКА, в този голям тим, с тези по-добри футболисти да съумее първо да ги мотивира, второ да си приложи неговите знания, които ги има и ги е натрупал във времето като треньор в Германия и наистина да направи от ЦСКА един доста добър отбор. За мен това е правилно решение като избор и още по-правилното ще бъде, ако бъде оставен да работи и да си налага вижданията и знанията за играта", каза бившият нападател пред ПИК.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти