Евтимов: Щастливи сме, че Бруно в при нас, с него ще бием Локо (Пловдив) (видео)

Евтимов: Щастливи сме, че Бруно в при нас, с него ще бием Локо (Пловдив) (видео)

Вратарят на ЦСКА-София Димитър Евтимов бе доволен от победата на неговия тим над Ботев (Ихтиман) за Купата на България. Стражът също така е радостен от привличането на новия наставник на клуба Бруно Акрапович.

"Ботев Ихтиман се представи много добре. Изиграха добро първо полувреме и ги поздравявам за показаното. Трябваше да победим, защото това бе задължително. Основната цел на един вратар е да говори, да командва. Мога да говоря английски и малко португалски и мисля, че се справям. Отборът се представи добре при новия треньор и успяхме да победим“, заяви Евтимов.

"Може би съм спечелил уважението на съотборниците си, както и те моето. Аз съм тук от четири месеца. Колективът е много добър. Всички се разбираме добре както българи, така и чужденци. Не знам как да коментирам смяната на треньора. Това е работа на ръководството, а не на играчите. Щастливи сме, че Бруно Акрапович е при нас. Показа, че е отличен специалист в Локомотив Пловдив. Държи на дисциплината и ако изпълняваме указанията му всичко ще е наред. За съжаление ЦСКА загуби финала на дузпи от „черно-белите“ миналата година, но всички имат голямо уважение към него. Ще играем срещу Локомотив Пловдив и ще ги победим с този треньор“, добави още той.

Още от БГ Футбол

Виж всички