Акрапович: Стоя начело на най-големия клуб в България, с 4 главни букви

Акрапович: Стоя начело на най-големия клуб в България, с 4 главни букви
Али Соу: Много сме щастливи, че Бруно Акрапович е с нас
Али Соу: Много сме щастливи, че Бруно Акрапович е с нас

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович започна гръмко начело на отбор, след като "червените" успяха да се наложат с 5:0 над Ботев (Ихтиман) в мач от Купата на България. Специалистът призна, че се чувства много добре на "Армията" и се готви за предстоящия сблъсък с Левски. Той изпрати и послание към всички фенове на Локомотив (Пловдив).
Акрапович стартира начело на ЦСКА-София с погром над аматьори (видео и галерия)
"Бяхме организирани, залагахме на индивидуални качества и изглеждахме много добре. Имахме шансове и през двете полувремена. По-важното е, че не допуснахме Ботев да отбележи. Разполагам с това, което беше днес. Опитахме се да направим една хубава преса и мисля, че го сторихме много добре.

Имам интелигентни играчи и това, което казвам и което искам, те го разбират. Исках да се запознаем, да разбера как се чувстват. Важно е да направя хубав тиймбилдинг. Трудно е без много играчи, но се опитахме с помощниците да покажем на играчите това, което искам аз.

Моята схема, която аз искам, изисква време за разбиране. Въпрос на време е, нямаме толкова много, но мисля да продължавам по този начин, ако не се случи нещо много сериозно. Аз съм доволен от резултата, но можем да вкараме още повече голове. Искам да сме агресивни напред и да правим групова преса.

Голям плюс е да играем през седмицата. Това бе хубав тест за нас, надъхахме се с тази позитивна атмосфера. Радваха се много играчите.

Един от вариантите е да играем с нападател до Соу. Ако може да помогне Юрич с хубавото си движение, ще го правим. Знаем какви качества има и Ахмед.

Чувствам се много добре, имах малко време да се запозная с хората около мен. Аз съм отворен човек, но продължаваме още повече да работим, да се опознаваме. Аз няма да отстъпвам от моята идея за работа.

65 Ботев (Ихтиман) - ЦСКА-София
Ние гледаме нашите неща, не гледаме толкова много противника. Анализирам тактиката на Левски и готвя моя отбор. Как ще излязат те това е техен проблем. Ние сме най-големият отбор в България, с 4 големи букви, искам адреналин и трите точки.
Поздравявам всички локомотивци и им благодаря за подкрепата. Нека просто затворят очи, помислят нещо хубаво за тези 3 години и продължат напред.
Ние не се отказваме от нищо. Колкото е възможно, ще направим, Лудогорец е силен отбор има много точки. Целта ни е да извлечем максимума", заяви Акрапович.

Още от БГ Футбол

Виж всички