Акрапович: Срокът на договора не е важен

Акрапович: Срокът на договора не е важен

Новият треньор на ЦСКА-София Бруно Акрапович отново коментира темата за договора си с "червените". Той заяви, че срокът на контракта не е от особено значение.

"За колко време съм подписал не е важно за мен. Важното е да свърша работа. Знам в какъв клуб идвам и какво се очаква от мен", лаконичен бе босненецът. Той сподели още, че е много доволен от условията за тренировки и възстановяване, които има на "Армията".

Бруно Акрапович може и да изненада всички и да не смени тактическата постройка на отбора за първия мач с Ботев (Ихтиман) за Купата на България. Оттъствието на Занев и Антов е твърде вероятно да отложи намеренията на босненеца за въвеждането на любимата му схема 3-5-2. По-скоро той ще използва налаганата до момента схема 4-2-3-1, като направи леки корекции по нея.

70 Монтана - ЦСКА-София
При липсата на Занев и Антов за центъра на отбраната наставникът ще разполага само с Гълъбов и Матей. Ако все пак реши да използва 3-5-2, ще му се наложи да преквалифицира някой, което е малко вероятно да се случи. Предвид кадровата ситуация в момента Акрапович няма да прави резки промени и почти сигурно ще остави отбора да покаже какво може спрямо навиците си в момента.
До вчера Бруно е бил на хотел, а от днес ще се настани в новото си жилище. Той вече е получил служебен телефон и автомобил от ЦСКА-София, като номерът му ще завършва на 1948.

"Тема спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички