Дани Моралес: Момчетата трябва да повярват, че можем да направим нещо и да напишем история (видео)

Дани Моралес: Момчетата трябва да повярват, че можем да направим нещо и да напишем история (видео)
Титуляр на "червените" е под въпрос за гостуването в Рим
Титуляр на "червените" е под въпрос за гостуването в Рим

Даниел Моралес, който заедно с Красимир Чомаков и Кирил Денчев ще водят временно ЦСКА-София, коментира очакваният за предстоящия сблъсък на “червените” срещу Рома. Според Моралес отборът трябва да покаже собствено лице и стил и няма да е изненада, ако победят римския гранд. Той направи това преди заминаването на тима за италианската столица, а мачът е утре вечер (29.10) от 22:00 часа.  

“Както беше и преди, мисля, че отборът вече знае какво трябва да направи. Очакванията винаги са големи, когато играе ЦСКА. Решението за Стамен Белчев е решение на ръководството, ние изпълняваме сегашните си длъжности.

37 ЦСКА-София замина за Рим
При нас в ЦСКА винаги отборът трябва да си има стил. Трябва да има стратегия за всичко. В тази ситуация трябва да си повярват, тези футболисти имат качества и когато се играе като колектив, няма нищо невъзможно. Настроението е едно и също, не е приятно това нещо, което стана, но това е решението на ръководството. Момчетата са професионалисти и трябва да си вършат работата на терена. Идва един, тръгва друг, но ние трябва да покажем на игрището какво можем.
За един ден не може да се промени нещо, имах един ден тренировка с тях и това е нищо. Нищо не се променя, трябва просто да си повярват, че тия резултати не са постигнати случайно. Трябва и да вярват, че можем да направим нещо и да напишем история. Няма нищо невъзможно.
Загорчич призна за обаждане от ЦСКА-София
Загорчич призна за обаждане от ЦСКА-София
Виждал съм много интересни неща. Естествено, че ЦСКА може да отиде до Рим и да направи нещо. Няма да е за мен изненада, ако победим. Не мисля, че Рома отделя титуляри и резерви. Мисля, че ако леко ни подценят, това е в наша полза. Те ще дадат всичко от себе си, за да си вземат мача.
Ние, треньорите, сме се подготвили за този мач. За два-три дни не можем да се промени нещо, но се надявам момчетата да са повярвали в нас и в думите ни, че можем да направим един добър мач”, заяви Моралес.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички