Стойчо поискал огромна неустойка, за да се върне на "Армията"

Беноа Кое вариант за ЦСКА-София
Беноа Кое вариант за ЦСКА-София

Сума със седем цифри в евро като неустойка е поискал Стойчо Младенов, за да се завърне в ЦСКА-София, както и договор за поне 3 години, твърди "24 часа". Това съвсем не е изгодно за клуба. По принцип "червените" доста са си патили от неустойките на Младенов в историята си, като в един момент и те допринесоха за фалита на старото дружество.

Стойчо е най-предлаганото име на ръководството, но нещата с него вървят доста трудно. Наставникът не искал да се ангажира и с някакви поставени цели  в първенството и евротурнирите. Особено в турнирите, където има доста странни резултати, като например отпадането от анонимника Мура от Словения.
Любослав Пенев твърдо е отказал да се върне в Борисовата градина, защото има договор с Царско село и там му е добре. Пенев на няколко пъти не успя да се справи със ситуацията в ЦСКА, като фаталната му издънка бе отпадането от Ботев (Пловдив) на полуфиналите за Купата на България, когато гостите останаха с 9 човека на терена и пак успяха да стигнат до "златен гол" в последните секунди.

Гриша Ганчев смята да отдели повече време за избора на наставник, след като Стамен Белчев бе уволнен след равенството 1:1 с Арда (Кърджали). Вариантите са няколко, като в момента вървят преговори с тях. 

Още от БГ Футбол

Виж всички