Гледай на живо

Евро 2020: Полша - Словакия 0:1

Дейна Уайт заплаши с уволнение Дан Харди

Дейна Уайт заплаши с уволнение Дан Харди

Дейна Уайт не е доволен от постъпката на Дан Харди миналия месец. Бившия боец на UFC работеше като коментатор в Абу Даби и не беше доволен от работата на Хърб Дийн в битката между Франсиско Триналдо и Джей Хърбърт. Харди вярва, че Дийн могъл да спре срещата по-рано, за да не поема повече удари Хърбърт.

След края на срещата Дийн и Харди се видяха и бившия боец на UFC започна да му крещи, че не си върши работата. Президента на UFC даде интервю за медиите преди събитието във Вегас и заплаши с уволнение всеки, който си позволи да направи нещо подобно. Ето какво сподели Уайт за постъпката на Харди:

"Ако работиш при мен и посегнеш на рефера, съдия или някое официално лице, то аз ще те уволня на място още същата вечер. Ще загубиш работата си. Никога повече няма да работиш за мен, ако го направиш. Искаш да критикуваш съдиите, реферите, техните решения и такива неща. Обичаме Дан Харди. Той се поддаде на емоция. В момента нещата така са направени, че лесно може да се спречкаш с тях. Много лесно може да се спречкаш с рефер, съдия или членове на медиите. Такива неща никога не трябва да се случват отново. Говорих с Дан Харди. Говоря с всички и им казвам да не правят повече такива неща. Ако си боец и посегнеш на някого, то тогава никога повече няма да се биеш в UFC.


mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти