Уайт: Има смисъл от завръщане на Макгрегър в точния момент

Уайт: Има смисъл от завръщане на Макгрегър в точния момент

Дейна Уайт иска да види своя любимец Конър Макгрегър отново в играта. В началото на юни "The Notorious" обяви в социалните мрежи, че се оттегля от ММА, защото не е доволен от отношението им към него. Макгрегър искал да се бие с Джъстин Гейджи, но от UFC му отказали. В последните години голямата звезда изкара много пари и жъне успехи със своята марка уиски. Неговата мотивация за боеве вече не е толкова голяма и Конър определено може да си позволи живот без ММА.

В началото на годината Конър нокаутира Доналд Серони за 40 секунди и записа първа победа в ММА от 2016 година. Към момента той още се води в пенсия, но не спира да загатва, че ще се върне. Уайт смята, че има смисъл в това, но в точния момент. Ето какво сподели Дейна за своята звезда:

"Конър Макгрегър е в пенсия. Никога не се знае. Има доста смисъл от завръщане на Конър Макгрегър в точния момент. Все още не знам кога ще е този точен момент. Просто се опитвам да стигна до 1-ви януари 2021 година. Моята цел е да стигнем до тази дата. Не искаме нищо лошо да се случва вече в следващите месеци на 2020 година. Нямам търпение да свърши тази година. Това ще бъде най-лошата година в историята на човечеството."


mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти