ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Боец на UFC: Лекар ми каза, че сърцето ми спряло да бие

Боец на UFC: Лекар ми каза, че сърцето ми спряло да бие
Боецът на UFC в полутежка категория 
Кори Андерсън
 имал доста сериозни проблеми в последните няколко месеца. 30-годишния американец влезе в клетката с Ян Блахович през февруари и загуби с нокаут в 1-вия рунд. Кори се раздели със серията си от 4 поредни победи, но това далеч не е бил най-големия му проблем. Лошия късмет не спирал за "Overtime", който решил да се разходи в гората, но припандал и си разбил лицето.
Кори обиколил доста лекари, а един от тях му казал, че сърцето му спряло и това била причината да се сгромоляса на земята. За щастие Андерсън вече е готов да се завърне след дълга и изтощителна борба за своето здраве. Ето какво сподели Кори в своя акаунт в социалните мрежи:

"Беше дълъг път, но ние се завръщаме. След последната ми битка през февруари припаднах по време на разходка и си разбих лицето. Трябваше да се подложа на доста тестове, за да видим какво се случва. Срещнах се с доста лекари и се оказа, че съм получил сътресение и съм се обезводнил след дългата разходка в гората. Един лекар ми каза, че сърцето ми спряло да бие и можело пак да се случи по време на битка. Ядосах се на лекарите, защото вътрешно се изплаших.

Минах през доста различни тестове и имаше опасност да прекратя кариерата си заради тези проблеми. За щастие наскоро напуснах болницата и лекарите споделиха, че всичко е наред и мога да продължа с битките. След последната ми битка медиците не си свършиха работата и аз се върнах към нормално ежедневие. Заради това платих голяма цена. Съветвам моите колеги да внимават и да обръщат внимание на своето здраве. Използвайте своя мозък, докато все още работи."
mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти