Първо в Sportal.bg: БФВ преговаря с 4 фирми за реклама и спонсорство (видео)

Първо в Sportal.bg: БФВ преговаря с 4 фирми за реклама и спонсорство (видео)
Строят нова волейболна зала в София или ремонтират генерално “Христо Ботев”?
Строят нова волейболна зала в София или ремонтират генерално “Христо Ботев”?

Българска федерация по волейбол (БФВ) води преговри с 4 фирми за реклама и спонсорство. Новината обяви председателят на Комисията по маркетинг към БФ Волейбол Давид Давидов специално в предаването “Block Out” на Sportal TV и Sportal.bg.


“Позволихме си да започнем разговори с фирми за реклама и спонсорство още преди на практика да сме влезли в новото ръководство, имахме своята увереност за този положителен резултат. В момента текат няколко, бих казал конкретно 4 преговора, които са напреднал етап, за които има обещаващи индикации, че ще можем постигнем положителен резултат. Очакванията ни са в рамките на август и началото на септември да споделим няколко нови партньорства. Това е обнадеждаващо за нас, особено предвид последните няколко месеца, които бяха повод за много компании да преосмислят своите разходи и това как ще се развива бизнеса им след края на извънредното положение. За нас, това, което успяхме да постигнем до момента като интереси и мотивация на потенциални компании е задоволително. Надяваме се в рамките на два месеца да споделим конкретни имена”, заяви специално за “Block Out” Давид Давидов.

13 Давид Давидов гостува в "Block Оut"
“За федерацията, това, което сме обсъждали като абсолютен минимум, за да разполагаме с адекватни средства и адекватна работа на федерацията, извън парите от министерството на спорта, е в размер на 600 000 лева. Това е сумата, която би ни дала възможност да осигурим най-добрите условия на всички национални формации за тяхната подготовка, за пътувания по време на състезания, за тренировки, за специалисти. Това трябва над парите от Министерството на спорта по принцип, но в момента ситуацията е различна. Това, което облекчава тази година е, че спортният календар е намален, което означава, че и разходната част ще е по-ниска. Ще бъде година с по-малко приходи, но и с по-малко разходи”, добави Давидов.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти