Манджуков: Най-нормално е "ЦСКА Завинаги" да получи акции за вложенията си

Манджуков: Най-нормално е "ЦСКА Завинаги" да получи акции за вложенията си

Един от големите акционери в ЦСКА Ивайло Манджуков протегна ръка към сдружението "ЦСКА Завинаги" във връзка с желанието на организацията да получи акции от 31-кратните шампиони срещу вложените средства във възстановяването на материалната база на клуба. Както е известно, воденото от Александър Чакмаков сдружение изгради два тренировъчни терена на стадион "Българска армия", постави над 4000 седалки в сектор "А" на самото съоръжение и продължава да работи по подобряване на базата на "червените". Напоследък между клуба и "ЦСКА Завинаги" обаче се стигна до разногласия по повод това, че сдружението иска да получи акции срещу вложените средства. Един от главните акционери в ЦСКА към момента Ивайло Манджуков подкрепи организацията в това нейно желание.

"Няма нищо по-нормално от това "ЦСКА Завинаги" да получи акции в клуба срещу вложените от тях средства. Използвам момента да благодаря на всички хора в сдружението за това, което правят за ЦСКА. Напълно подкрепям тяхното искане да станат акционери чрез вложенията си и очаквам това да се случи. Именно това е пътят пред нас - пълно обединение на "червената" общност и работа за доброто на клуба от всички нас, които обичаме ЦСКА", заяви Манджуков в предаването "Зона спорт".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти