"Армейците" ще съдят заради фланелки с името на Мартин Петров

"Армейците" ще съдят заради фланелки с името на Мартин Петров

ЦСКА заплаши със съдебно преследване търговци заради неразрешени продажби на фенски артикули. Става дума за фланелки с имената на играчи от клуба. "Навсякъде виждам някакви тениски с името на Мартин Петров и "ЦСКА завинаги". Това много ме дразни, защото е незаконно. Предупреждавам хората, които ги произвеждат, че ще бъдат съдени. Това е отнемане на средства от клуба", закани се шефът на Надзорния съвет Александър Томов.

Той отново коментира напрежението между клуба и сдружението "ЦСКА завинаги". "С тях имаме договор за изграждането на три терена и за ремонта на Сектор "Г" на стадиона. По много причини те не успяха да се справят в срок със сектора и затова решихме да отменим тази част от споразумението. От вторник ние започваме строежа. В същото време за изградените от "ЦСКА завинаги" до момента две игрища искаме да ни представят фактури. Ние ще ги проверим и ако всичко е наред, ще им платим чрез акции от по 3 лева. От цялата сума обаче ще си приспаднем за рекламните пана, за картите за Сектор "А", които им предоставихме, и за наема, който сдружението прибира от игрищата. Освен това са си позволили да набират средства чрез SMS кампания, за което не са ни питали", добави Томов.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички