Гледай на живо

Гледайте на живо мачовете в Шампионската лига тук!

Ралчев за IPO-то на ЦСКА: Непрофесионално проведена кампания

Ралчев за IPO-то на ЦСКА: Непрофесионално проведена кампания

Членът на Управителния съвет на сдружението „ЦСКА Завинаги” Веселин Ралчев даде своето лично мнение за неуспешното IPO на армейците.

"Имаше призиви ние да дадем тласък към IPO-то. Ние като сдружение нямаме право да закупуваме акции. Ние сме отправили апел към нашите членове. И доста от тях участваха в записването. Моето мнение, че е това беше абсолютно непрофесионално проведена кампания. Първо се се казва, че акциите ще струват 5 лева, апосле от нас да мине 3 лева за дружество със свръх задлъжнялост... Това не е IPO по неговата същност. Това беше дарителска кампания. Много хора може би щяха да си закупят акции, включително чужди спекуланти, ако бяха видели истината. Към ноември имаше част от истината в проспекта, но не и към датата на стартирането. Нямаше начин да има успех това нещо. Ако така се действа и при втория опит, мисля, че успехът няма да бъде сигурен", заяви Ралчев.

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти