ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Рони О'Съливан ще се размине с глобата за изпълнението по чорапи

Рони О'Съливан ще се размине с глобата за изпълнението по чорапи

По всичко изглежда, че на петкратния световен шампион Рони О'Съливан ще му се размине глобата заради изпълнението по време на мача от първия кръг в "Крусибъл" срещу Крейг Стедман (10:3). Припомняме, че по средата на двубоя Ракетата прецени, че обувките му не са удобни, събу ги, след което игра цял фрейм по чорапи. Съдията на срещата го предупреди, че нарушава правилника и О'Съливан взе назаем обувките на директора на турнира Майк Генли.

През последните дни имаше съмнения, че Рони ще отнесе поредното наказание, но коментар на шефа на Световния снукър Бари Хърн даде да се разбере, че на 39-годишния англичанин сигурно ще му се размине този път.

"Единствено, за което човек може да бъде сигурен по отношение на Рони О'Съливан, е, че никога не можеш знаеш какво предстои от него. Спортът ни се нуждае от личност като неговата, въпреи че самият аз предпочитам да играе с обувки. Чудя се какво би станало, ако се окаже в следващия мач, че панталонът го стяга", коментира Хърн.

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти