ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Гледай на живо

Георги Градев и екипът му представят програмата си за управление на БФС

Стедман не забелязал, че Рони се събува

Стедман не забелязал, че Рони се събува

32-годишният Крейг Стедман дебютира на световното първенство по снукър, но отстъпи още в първия кръг срещу петкратния носител на трофея в "Крусибъл" Рони О'Съливан с 3:10 фрейма. Заемащият 81-вата позиция в световната ранглиста англичанин сподели пред медиите, че се е наслаждавал на времето си в шефилдския театър. Той призна, че не е забелязал и кога О'Съливан е събул обувките си в първата сесия. Припомняме, че вчера Рони свали обувките си в средата на откриващата сесия и игра цял фрейм по чорапи преди да бъде предупреден от съдията и да му бъде даден друг чифт.

"Мисля, че в първата сесия играх добре. Направих някои пропуски, но това е разбираемо. Беше малко прекалено да губя с 2:7 фрейма след първата сесия. Можех да изоставам и по-малко. Беше ми приятно да изляза в залата и за втората сесия. "Крусибъл" е прекрасно място и се наслаждавах на първото си участие тук. Не бях особено нервен в първата сесия, но днес просто не успях да се настроя. Не се чувствах удобно, но сигурно това, че бях обезверен, се дължеше на резултата", сподели Стедман.

"С ръка на сърцето мога да кажа, че въобще не забелязах кога Рони си свали обувките. Може да звучи глупаво, защото той седеше точно до мен, но не бях обърнал внимание, докато съдията не му каза да се обуе. Даже му предложих да сваля едната си обувка и да си я сменяме, докато играем", допълни още Крейг Стедман.

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти