Скалата и Ронда Раузи ступаха Трите Хикса и Стефани Макмеън

Скалата и Ронда Раузи ступаха Трите Хикса и Стефани Макмеън
Тази неделя шампионката на UFC взе участие в професионалната борба, която определено води MMA индустрията по рейтинги и фенбаза. Тя се застъпи за Дуейн Джонсън „Скалата“, след поредица от вербални атаки по негов адрес, които бяха нанесени от Стефани Макмеън. Щерката на Винс Макмеън изневиделица заби шамар на кеч величието. Той джентълменски намекна, че никога не би ударил жена, но има приятел, който би се радвал да го стори. Вместо да отвърне собственоръчно, „Скалата“ реши да използва жокер - „помощ от публиката“ и повика в клетката шампионката на UFC – Ронда Раузи.

Стефани нарече UFC звездата „най-опасната невъоръжена жена в света“, но въпреки това веднага я подкани да изчезне от ринга моментално, на което Раузи хладнокръвно отговори „Всеки ринг, на който стъпя е мой!“

Последваха няколко джудо хвърляния, с които Раузи размята друга супер-звезда от света на WWE, който е и съпруг на Стефани – Трите Хикса.

След като приключи със силната половинка от кеч семейството, тя сграбчи Стефани Макмеън за ръката, което никога не е добра поличба, особено като имаме предвид цветущата история на завършванията ѝ в ММА клетката.

Всичко случващо се на WWE ринга е предварително съгласувано между агента на амазонката и президента на UFC – Дейна Уайт. От най-голямата ММА организация всячески се стараят да покажат на феновете на кеча, че и в смесените бойни изкуства има какво да събуди запалянкото в тях, стига да се даде шанс на най-бързо развиващия се спорт в света.

Нека не забравяме, че „Кралицата на армбарите“ за момента е все още в договор с Дейна Уайт. На 30 август тя ще защитава златния си пояс в UFC 190 срещу бразилката Бет Корея.

Мислите ли, че тази нейна сцена намеква за подсигуряване и евентуална смяна на кариерата, веднага щом отношението ѝ към UFC се промени, или е отделен единичен случай за добиване на още по-голяма популярност сред феновете от страна на PR екипа на Раузи?!?

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти