ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Ронда Раузи стана първият ММА атлет, снимал за Sports Illustrated (видео + галерия)

Ронда Раузи стана първият ММА атлет, снимал за Sports Illustrated (видео + галерия)

Феновете на „амазонката“ на UFC могат да ѝ „хвърлят“ по едно око в изключително популярната ежегодна поредица – Swimsuit Issue, която рекламира бански. 
Ронда Раузи се снима за Sports Illustrated 

Непобедимата досега Раузи (10 победи и 0 загуби) е бивш Олимпийски бронзов медалист от летните игри в Пекин – 2008 година. Ще защитава своя шампионски ММА пояс отново на 28 февруари в Лос Анджелис срещу претендент №1 в категорията – Кат Зингано.

Въпреки невероятно успешната си кариера в смесените бойни изкуства, Ронда не спира да жъне сериозни успехи и извън клетката. Наскоро тя се снима за ESPN във фотосесия наречена The Body Issue, дебютира на големия екран с ролята си във филма „Непобедимите 3“, а през следващите няколко месеца очакваме нови заглавия с неин акомпанимент – „Бързи и яростни 7“ и „Антураж“.

Ето какво имаше да каже тя относно списанията, таргетиращи главно мъжката аудитория:

„Изданията, насочени към мъже чрез жени, са тези, на които дамите обръщат най-много внимание. Когато ставаше дума за стандарта, който търсех докато растях и идеята как трябва да изглеждам, аз винаги се водех по жените, които привличаха почти всички мъже. Мислех си, че щом това харесват момчетата, които аз харесвам…тогава аз трябва да изглеждам по този начин. Ситуацията при “The Sports Illustrated” и фотосесията за банските им не е като тази при „Playboy” или другите подобни. Не беше толкова изкуствено и „пластмасово.“

42 Ронда Раузи

Ето как тя самата вижда различията в преференциите на модните гурута и професионалните фотографи относно визията ѝ по време на двете отделни фотосесии:
Ронда Раузи се снима за Sports Illustrated 

„Участието ми в снимките за ESPN беше с цел показване на върха на човешкия потенциал и идеята как би могло да изглежда човешкото тяло при полагане на усилия за него. Това издание, за което снимахме сега, има много по-сексуален заряд, въпреки, че не това бе основната цел. Разликата е как подходих към двете. За ESPN Body наистина се старах да бъда доста по-близо до оптималната си форма, с която излизам в клетката. Идеята на снимките бе да ме заснемат като боец и трябваше да изглеждам така.“ каза дамата-шампион на UFC.
42 Ронда Раузи

„За Sports Illustrated нарочно се опитах да бъда малко по-тежка и не свалях килограми. Бях с по-естествени за мен форми и не се стараех да съм във възможно най-добра кондиция. Снимах се с визията, с която аз се чувствам най-комфортно и се усещам най-привлекателна. За тялото на човек е доста естествено да минава през различни периоди.“

42 Ронда Раузи

Последният двубой на Ронда бе през Юли в UFC 175 срещу Алексис Дейвис. Мачът завъши за 16 секунди и ММА суперзвездата отново защити своя златен пояс. След броени дни ще имаме шанс да видим как ще се справи срещу нея Зингано. Кат е последната широко-известна жена-боец в UFC, стояща между Раузи и тоталното ѝ разчистване на категорията.

42 Ронда Раузи

Гледайте снимките на собствена отговорност, но не се заглеждайте прекалено, защото…

Не се колебайте да ни споделите коя от двете визии на Ронда Раузи Ви допада повече!?

42 Ронда Раузи

ГАЛЕРИЯТА на РОНДА РАУЗИ в SI - ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички