Лудогорец скочи на хората, които източват ЦСКА и се обърна към своите фенове

Лудогорец скочи на хората, които източват ЦСКА и се обърна към своите фенове

Ръководството на Лудогорец се обърна към своите фенове и скочи на хората, които източват ЦСКА със специална декларация.

Ето какво се казва в обръщението, което е публикувано в официалния сайт на "орлите":

Уважаеми привърженици на Лудогорец,

Примитивното ниво на кампанията срещу нас ни караше да бъдем въздържани по отношение на изказванията на противниците ни. Списъкът на клеветите и необоснованите твърдения срещу нас е дълъг и затова няма да ги изброяваме. Още по-малко да се оправдаваме.  Целта на обръщението ни към Вас е да ви уверим в следните неща:

- ПФК Лудогорец ще продължи да играе феърплей и ще се бори за титлата с почтени средства.

- Когато губим точки, ще търсим вината в себе си, а не в противниковия отбор и съдията, защото знаем, че както има късметлийски мачове, така има и моменти, в които Фортуна ти обръща гръб. Никой не е застрахован от загуба на точки, ние също. Слабата игра винаги се наказва.

- Ако треньорът на ПФК Лудогорец загуби от Зимбру и ПФК Монтана, ако направи равен с Марек, ще трябва да дава обяснение на ръководството на Клуба и не бихме поощрили опити да се търси алиби в противникови отбори, съдии, БФС или Националния институт по хидрология и метеорология.

- Ние няма да си позволим никога да ви настройваме за война, защото знаем, че рискуваме Вашата сигурност, тази на Вашите деца и близки. Животът и достойнството на всеки един от Вас са важни за нас и ние нямаме право да ги рискуваме.

- На „Лудогорец Арена“ ние ще продължим да се грижим за Вашата сигурност, а противниковите ръководители ще бъдат посрещани подобаващо. Никой няма да бъде плют, обиждан и бит. За нас това е въпрос на чест.

- Ако някой наклевети ПФК Лудогорец ще си търсим правата в съда, без да ви караме да го заплашвате или биете.

- Не вярвайте на пропагандата, че посещаемостта на мачовете на Лудогорец спада. ПФК Лудогорец има все повече и повече привърженици.  Само с интервюта и драскачи по форумите не може да се спре проекта Лудогорец. Времето неумолимо върви.

- Да, нямаме история. Затова я пишем. И ни се получава.

И нещо много важно! Ние знаем, че определени персони, криещи се зад славното име на ЦСКА, си правят кръгове с популярно название на спа комплекс. На тях им е последна грижа бъдещето на армейския клуб. Те се усетиха, че схемата им е разкрита и затова са толкова нервни. Играта е за милиони. За тях ЦСКА е инструмент, който искат да използват за пореден път.

Армейци,

С вас сме противници, но не и врагове. Нашите милиони ще бъдат вложени в нови терени, стадион и база за ДЮШ. Пари за войни не харчим.

Ако ни преборите за титлата, ще сме първите, които ще ви честитим.
Внушават ви, че искаме титлата на всяка цена. Не, не бихме платили всяка цена за нея. Още повече да „пълним гушите“ на разни всезнайковци, които забогатяха на Ваш гръб, продължават да смучат, а ви се изживяват като благодетели и спасители.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти