Интересно: ЦСКА с три коледни тържества

Интересно: ЦСКА с три коледни тържества

В любопитна ситуация ще изпадне 31-кратният шампион на България ЦСКА покрай коледните празници. "Червените" ще имат цели три коледни тържества в рамките на един уикенд, като две от тях ще бъдат по едно и също време, но на различни места. Така пред феновете на ЦСКА ще има дилема на кое от всички коледни тържества да присъстват. До конфузната ситуация е на път да се стигне заради разминаванията на шефовете на три организации, чиято цел е да бъде подпомаган най-успешния български клуб.

Сдружението "Червени сърца" организира коледния си прием в деня на срещата между ЦСКА и Черно море - 13 декември. След края на двубоя на стадион "Българска армия", от "Червени сърца" ще се съберат на традиционното си тържество, на което ще бъдат набирани средства за школата на клуба. Мероприятието е с дългогодишна история, като членовете на сдружението и техни симпатизанти могат да присъстват, ако заплатят съответния куверт, който е на стойност 50 лева. Събраните средства ще отидат за школата на "армейците".

Още по-любопитна обаче е ситуацията на следващия ден - 14 декември. За тогава са предвидени две коледни празненства - на клубните шефове на ЦСКА и на най-голямата организация с идеална цел на фенове на "червените" - "ЦСКА Завинаги". И двете тържества ще се проведат в един и същи ден, макар да имат една и съща цел - финансово подпомагане на клуба. Шефовете на ЦСКА и тези на "ЦСКА Завинаги" до последно преговаряли за това празненството да бъде едно и да се организира съвместно. Двете страни обаче не се споразумели и така идната неделя феновете на ЦСКА ще трябва да избират кое от двете празненства да посетят. Интересното е, че организации на "червените" фенове имат покани и за двете мероприятия.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички