ЦСКА нападна "екс-Антибиотик" - ето становището на армейците

ЦСКА нападна "екс-Антибиотик" - ето становището на армейците

В официалния сайт на ЦСКА бе публикувана декларация, насочена срещу вчерашното писмо на Лудогорец до медиите. Ето какво пишат червените:

Армейци,

непреодолима сила сте! Една азбучна истина лъсна вчера – има страх от вас! Има страх от ЦСКА! Досега другите бяха фалшиви. И сега са такива, но маските безвъзвратно паднаха. ЦСКА София е горд клуб. Славен. И това няма да се промени. Никога. Заради успехите, но най-вече заради армейските сърца. Те са важни. И са навсякъде. Без кренвирши, платени автобуси и клакьори на повикване. Това им е страстта. Това е любовта. Не е проект, който само допреди години е носил звучното име Антибиотик. И никога няма да бъде...

Примитивно ниво е да пратиш горилите си да бият хора. Примитивно ниво е да се обграждаш с придворни шутове и те угоднически да те карат да се мислиш за велик. Примитивно ниво е да отнемаш акредитация на журналист, защото написал... къде се събира публиката на ЦСКА. Има и още, и още, но засега толкова по отношение на един писан на коляно увод. Сега към съдържанието.

- Кой ще продължи да играе феърплей? Този, дето направи за посмешище достойни клубове като Миньор Перник и Марек Дупница ли?

- Как да се търси вина в съдия, като всеки един те пази и не ползва свирката по предназначение? Особено в наказателното ти поле. И досега, ако изобщо Фортуна ти е обръщала гръб, то това е този на един орел, който често прави неистови опити да ти избяга.

- Нали никой не бил застрахован от загуба на точки? По каква работа те касае Марек? Всички разбраха по каква. И съдията беше разбрал. Предварително! И го показа. Видяхме какво е отношението на екс-Антибиотик към треньор, който ги изведе до титлата два пъти. Или за нея има и странична заслуга? И много, ама много феърплей! Прави сте за нещо – ЦСКА никога не търси алиби. Чудно защо точно тази дума е използвана? Гузна съвест ли? Или по навик заради необходимостта от изфабрикуването му? Апропо, Националният институт по метеорология и хидрология към БАН чества 120 години на 2 декември. И се оказа, че неговата общност превишава в пъти тази на екс-Антибиотик.

- Вие не рискувате животите на вашите зрители. Направихте го няколко пъти с тези на гостуващи привърженици. Насред вашия стадион.

- ЦСКА не бие никого извън терена. ЦСКА заплашва само с наличието на своите футболисти. ЦСКА няма противници, а съперници. Има разлика, да знаете. Пишете, че с Армейците сте противници и не правите войни. В тълковния речник за противник пише, цитираме: „неприятелски войник”. Край на цитата. И благодарим за признанието.

- Пропаганда ли е, че лудогорските зрители намаляват или е реалност? И какво за „драскачите” по форумите? Това са хора. Не ги ли уважавате?

- По отношение на клубната история от ЦСКА ще си замълчим. Деликатно.

- Един СПА-комплекс приюти близо 300 деца на ЦСКА и там те побеждават. Ето как „определени персони” направиха милиони хора щастливи.

- Кой дава моралното право на вас да се обръщате към Армейците? Нали един ваш ръководител бе част от предишното ръководство на ЦСКА София? На което сегашното все още плаща дълговете. Защо тогава този ръководител не се обърна към Армейците, а се изниза тихомълком през Комина (прякор на задния вход) на стадион „Българска армия”?

В заключение - много бизнесмени с голям финансов ресурс можеха да спасят ЦСКА от фалит. Сториха го Александър Томов и Александър Тодоров в управлението. И Стойчо Младенов с футболистите. Сториха го така, че и сега сме водачи в класирането с точкова преднина.

Становища на ЦСКА София - ветерани, ръководство, акционери, треньори, служители, ДЮШ.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички