Риад Марез: Трябва да останем съсредоточени

Риад Марез: Трябва да останем съсредоточени

Плеймейкърът Риад Марез не смята, че Лестър вече е станал шампион на Англия. Той призова своите съотборници да останат концентрирани в оставащите три кръга до края на сезона във Висшата лига.

"Все още нищо не е свършило. Трябва да бъдем фокусирани преди всеки мач, защото всичко става трудно. Не трябва да бъдем нервни. Всичко това е бонус за нас. Никой не очакваше да бъдем на това място сега. Ако успеем, значи всичко е наред. Ако не го направим, това е животът. Ние не сме голям клуб и от нас не се очаква да печелим Висшата лига", коментира Марез.

Той беше избран за футболист номер 1 през сезона в Англия.

"Говоря си много с моите съотборници. С Нголо Канте започнахме да си мечтаем за Висшата лига от януари, но беше само за 30 секунди. След това си казахме, че трябва да останем концентрирани. И сега все още нищо не е ясно, защото Тотнъм е близо до нас", каза още Марез.

Отборът от Северен Лондон изостава на седем точки след Лестър Сити три кръга преди края на шампионата. През уикенда "лисиците" гостуват на Манчестър Юнайтед и при победа ще станат шампиони на страната предсрочно.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти