Хари Кейн: Не сме се предали

Хари Кейн: Не сме се предали

Футболистите на Тотнъм не са се отказали от титлата в английското първенство, категоричен е нападателят Хари Кейн. "Шпорите" са на второ място и изостават на седем точки от отбора на Лестър Сити, който ще стане шампион при още една победа. За да има шанс Тотнъм, то лондончаните трябва да спечелят всичките си мачове до края, започвайки с този срещу градския съперник Челси на 2 май.

"Разочаровани сме от резултата в мача срещу Уест Бромич, но нямаме какво повече да направим. Трябва да гледаме напред и да се опитаме да спечелим следващия ни мач. Не мисля, че всичко е свършило. Има още три кръга до края на сезона, а Лестър може да загуби още следващия си мач. Знаете, че това може да ги постави под напрежение", каза Кейн след равенството 1:1 срещу Уест Бромич.

"Няма да бъде лесно и ще трябва да се стараем повече, а и нямаме контрол върху битката за първото място. Той е в ръцете на Лестър Сити. Ако спечелят, спечелят. Ние просто ще играем, за да бъдем победители в оставащите ни три мача. До момента сезонът е фантастичен за нас и няма да правим ненужни драми за равенството срещу Уест Бромич", добави младият нападател на лондонския клуб.

Още от Футбол свят

Виж всички