Костадинов: Догодина Левски ще се бори за дубъл

Костадинов: Догодина Левски ще се бори за дубъл

Полузащитникът на Левски Георги Костадинов е категоричен, че през следващия сезон 26-кратният шампион на България ще се бори за краен успех на два фронта - "А" група и Купата на България. Сърцатият халф е уверен във възможностите на "сините" и не се притеснява от непрестанните критики по адрес на играта на тима.

"Целта в Левски, когато пристигнах през лятото, бе да се изгради основа, върху която да се стъпи и да се доразвие в следващия шампионат. Засега първата част от работата е свършена. Това, че някои хора в течение на времето започнаха да ни поставят от само себе си някакви изкуствени цели, не ни е заблуждавало. Знаем, че имаме още доста да работим, за да върнем Левски на нивото, което му подхожда", заяви Костадинов пред "Тема Спорт".

"Смятам, че през настоящия сезон постигнахме почти максимума от възможностите си. Жалко само, че в турнира за Купата на България отпаднахме от Литекс след оспорван мач и нелепо отменен гол в Ловеч. Догодина е ясно, че ще трябва да стъпим върху тази основа и да се борим за титла и купа", допълни още един от лидерите на "Герена" през този сезон.

Още от БГ Футбол

Виж всички