Петричев: Искам да поздравя Левски (видео)

Петричев: Искам да поздравя Левски (видео)

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели първите си впечатления от равенството 0:0 с Левски.

"Стана една здрава битка, не се получи това, което лично аз очаквах. Като цяло нашитe момчета дадоха борба, имахме ситуации. Съжалявам, че не победихме днес", каза Петричев.

"Ние винаги играем за победа. В този контекст съжалявам, че не победихме днес. В нашите сметки равният резултат не влизаше. С оглед класирането то е по-добро за нас, но искахме да победим"

Остават още 6 кръга до края, нямаме право да се отпускаме, продължаваме да играем на пълна степен и, живот и здраве, да станем шампиони", коментира той.

"За съжаление нямах възможност да разгледам сектор А на "Георги Аспарухов", но ще помоля колегите в някакъв по-спокоен момент да го разгледаме. Отвън това, което видях, много ми хареса. Искам да поздравя ръководството на Левски и г-н Тонев. В българския футбол се случват прекалено малко хубави неща, така че, като се случи нещо такова, хората, които са го постигнали, заслужават само поздравления. Адмирирам ги за това, което са направили. Дай Боже, да покрият сектора. Ние не сме се отказали от развитието на стадиона ни, ще продължим да работим в тази насока. Неколкократно заявихме през последните месеци нашите намерения.

Разликата можеше да бъде и доста по-сериозна, ако не бяхме загубили много точки през есента. Хубаво е, че преди Коледа успяхме да завъртим колелото и да се стигне до пролетта, където отборът играе по-стабилно", добави Петричев.

"Не мога да кажа дали Лудогорец е готов за Европа към този момент. Правим всичко възможно. Старши треньорът имаше възможност да каже, че ни очаква трудна подготовка предвид участието на наши футболисти на Европейското първенство, турнето в Япония. Планирали сме контроли с доста добри съперници, а дали ще успеем – времето ще покаже. Не искам да казвам високопарни слова в момента, работим всеки Божи ден", завърши изпълнителният директор на "орлите".

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ I ЧАСТ
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ II ЧАСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА I ЧАСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА ІІ ЧАСТ


ОТКРИВАНЕ НА СЕКТОР "А"

Още от БГ Футбол

Виж всички