Стоев за разликата между Левски и Лудогорец: Все едно Райо Валекано да бие Реал Мадрид (видео)

Стоев за разликата между Левски и Лудогорец: Все едно Райо Валекано да бие Реал Мадрид (видео)

Наставникът на Левски Стойчо Стоев остана доволен от играта на своите футболисти при нулевото равенство с Лудогорец на "Герена". След срещата обаче треньорът направи доста неуместно сравнение. Стоев разясни, че селекцията на "сините" струва 300 хиляда, а тази на българския шампион - 6 милиона и попита може ли Райо Валекано да бие Реал Мадрид. След като му бе обяснено, че сравнението не е уместно, Стоев даде нов пример, като този път посочи Валенсия.

Левски - Лудогорец - I част
"Получи се динамичен и агресивен мач. Двата тима са доста сериозни. Подкрепата от трибуните накара футболистите да се раздадат. Липсваше ни само гол. Иначе от играта съм доволен. Футболистите са бореха, добре се движеха по терена и имахме няколко положения. Това че срещата свърши 0:0, не означава, че качеството не е било добро. А и плюс това - нашата селекция е 300 хиляди, а тяхната - 6 милиона. Това е все едно Райо Валекано да бие Реал Мадрид. Добре де, Валенсия да победи Реал.

Въпреки всичко, ако има 7-8 тима като Левски и Лудогорец, първенството ще е съвсем друго. Още не може да се мерим с Лудогорец във финансово отношение, но игрово започваме да се доближаваме", заяви Стоев.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ I ЧАСТ
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ II ЧАСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА I ЧАСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА ІІ ЧАСТ


ОТКРИВАНЕ НА СЕКТОР "А"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти