Тити покани “сините” да играят в “Универсиада”, но Левски ще приеме Монтана в “Христо Ботев”

Тити покани “сините” да играят в “Универсиада”, но Левски ще приеме Монтана в “Христо Ботев”

Шефът на зала “Универсиада” Константин Папазов е отправил предложение към волейболния Левски Боол да тренира и да изиграе мача си срещу Монтана на 8 февруари в ръководеното от него съоръжение.
Двубоят Левски Боол - Монтана ще се играе на 8 февруари, но яснота къде точно ще се проведе до днес нямаше.

“Сините”, които са ръководени от Андрей Жеков тренират и играят мачовете си в зала “Христо Ботев”, която преди седмица бе затворена за фенове.
Левски 2014 - Берое 
Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по баскетбол Константин Папазов, който в момента е шеф на зала “Универсиада”, е предложил на “сините” волейболисти да тренират и играят домакинските си двубои там, докато решат проблемите си със залата в Студентски град, научи Sportal.bg.
Левски Боол - Добруджа 07 3:1 
В крайна сметка наставникът на Левски Андрей Жеков е взел решение “сините” да играят мача си с Монтана в зала “Христо Ботев” с или без публика. Тити е предоставил възможност на волейболистите да тренират в зала “Универсиада” сряда, четвъртък, петък и понеделник. В събота и неделя в съоръжението има състезания по борба, което прави залата неизползваема за играчите на Левски Боол. Това на практика е отказало Андрей Жеков да приеме предложението на Тити.

“Ще играем в зала “Христо Ботев” мача си срещу Монтана в понеделник. В понеделник комисия по безопасността на съоръжението ще се произнесе окончателно дали фенове ще могат да наблюдават срещата. Ако има положителен отговор това ще се случи. Ако не, то мачът ще може да се наблюдава само по телевизията”, заявиха от Левски Боол специално за Sportal.bg.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти