Lingerie FC искат Раузи при тях

Lingerie FC искат Раузи при тях

 Ако Ронда не иска да се завърне в Октагона на UFC, тя може да се похвали с пряка покана да се бие по бельо в Lingerie Fighting Championship. Всички очакват завръщането на Ронда, но никой не знае кога ще се случи това. След загубата ѝ от Холи Холм по време на UFC 193, стана ясно, че тя ще може да се бие отново най-рано в края на 2016 или началото на 2017 година. Категорията до 61кг на UFC вече смени две носителки на титлата откакто Раузи липсва на сцената. Времето, в което имаше един непобедим атлет в тази дивизия и всички други изглеждаха като „пълнеж“ отмина и сега са нужни само няколко месеца, за да може златният пояс да смени притежателя си. Жените, изградили и привлекли огромен зрителски интерес към женския ММА - Холи Холм, Миша Тейт и Ронда Раузи са тези, чиито последни битки завършват със загуба.Ако Раузи не желае да се завърне в UFC, все още има шанс тя да участва професионално в световния ММА. Организацията LFC имат желание да подпишат договор с нея и да я направят основна фигура в техните събития. Всички състезателки в техните битки са жени и са облечени в бельо от Victoria’s Secret, което не би било одобрено от сериозна ММА комисия. „Раузи е на върха на нашия списък за състезателки, които искаме при нас. Тя не само е един от най-добрите бойци в света, но и е много красива жена, която не се притеснява да покаже своята сексапилна страна. Имаме основание да вярваме, че госпожица Раузи би обмислила предложението ни да участва или като състезател, или като посланик на организацията ни.“ каза изпълнителният директор на LFC - Шон Донъли.

Всеки човек, който е наблюдавал боевете на Ронда и се е интересувал поне бегло от нейните изказвания в медиите по различни въпроси може единствено да се забавлява с предложението на Шон Донъли към бившата шампионка на UFC.В случай, че „Кралицата на армбарите“ се завърне в клетката… то това ще е в UFC. Останалото няма да успее да я заинтригува поне докато името ѝ все още носи толкова внимание и „пей пър вю“ резултати.

Ако се чудите каква е тази организация, можете да видите рекламния им клип долу и да прецените сами, дали бившата медалистка по Джудо от Олимпийски игри ще има желание да участва в боеве от подобен характер.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти