Аманда Нунез иска двубой с Ронда Раузи

Аманда Нунез иска двубой с Ронда Раузи

Въпреки загубата си в UFC 193, историята за завръщането в Октагона на Ронда Раузи би била една от най-грабващите зрителския интерес. Ако Холи Холм или Миша Тейт бяха успели да задържат златния пояс в свои ръце, конфликтът между атлетите можеше да се достигне още по-високи цифри на „пей пър вю“ бройки, но 28-годишната бразилка „прегази“ Миша Тейт в клетката и принуди всеки претендент за златото на категорията да „преговаря“ с нея.

Нунез е уверена, че е готова да се изправи срещу най-известната жена в световния ММА. Аманда поясни по време на интервю, че битката, към която се стреми е с Ронда Раузи. Ако не става дума за олимпийската медалистка по джудо, Нунез не би била толкова остра и пряма в предизвикателството си.

Аз търся най-грандиозните боеве. Искам само Ронда, ако тя изобщо се върне. Подготвена съм за нея и искам да направим този двубой за феновете. Надявам се на голяма файт карта в Ню Йорк. Тренирам Бразилско Джу Джицу заедно с Джудо откакто се захванах с ММА. Знам много добре как да блокирам хвърлянията ѝ и да използвам таза си в боя. Знам, че аз ще запазя колана! Ще победя Ронда Раузи и ще чакам следващата… Ще докажа на всички още веднъж, че заслужавам да бъда тук!“Мислите ли, че Ронда ще се завърне в клетката и ако го направи, ще може ли Аманда Нунез да стане втората жена, побеждавала Раузи в Октагона?

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти